Handelsbetingelser

Priser:

Alle priser er inkl. moms og er i danske kroner. Priserne er kun gældende ved levering indenfor de angivne postnumre med mindre andet er aftalt. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Levering:

Levering uanset antal 75 kr. Ved bestilling på juletræer højere end 5 meter koster leveringen 250 kr.

Træerne:

Alle juletræerne er af høj kvalitet, hvor størstedelen er produceret ved den smukke Mariager fjord. Størrelserne på træerne ligger inden for det angivne interval, men kan dog afvige op til 10 cm fra det bestilte, alt efter længden af toppen. Træerne som bestilles med fod, leveres med denne påsat.

Levering:

Leveringen foregår en gang om ugen, sidste leveringsdato er den 19/12 2011. Leveringsdagen vil oftest kunne oplyses ved bestilling, og senest fastlægges og oplyses til kunden en uge før levering.

Afbestillinger:

Kunden har 14 dages fortrydelsesret, dog senest en uge før levering vil finde sted.

Betaling:

Betalingen skal ske på forhånd, Kontooverførsel .

Kontooverførsel til følgende konto i Spar Nord: Reg.nr. 9200 456-219-0444


Manglende betaling:

Ved manglende betaling fremsendes 1. rykker pr. mail gebyrfri. 2. rykker fremsendes på girokort pålagt gebyr på 50 kr. 3. rykker fremsendes pålagt et gebyr på 100 kr. Ved stadig manglende betaling overlades sagen til inkasso.

Reklamationsret:

Kunden kan returnere træet, seneste den 22/ 12 på en af de 5 stadepladser, hvorefter pengene for træet vil returneres eller kunde vil få et andet træ. Udgifter i forbindelsen med returneringen afholdes alene af kunden. Andre klager kan sendes pr. mail, hvorefter disse vil behandles hurtigst muligt.

Registrering af kunder:

Kundeoplysninger registreres i kundedatabase i op til 5 år. Disse oplysninger vil ikke blive videregivet.

Markedsføring:

SCANGRAN forbeholder sig retten til at kontakte tidligere kunder en gang pr. mail i november som led i markedsføring af internetsiden.

Tvister:

SCANGRAN forbeholder sig ret til at lade eventuelle tvister afgøres af sø- og handelsretten.